Kadın Trençkot Modelleri Ve Kombinleri

Kadın Trençkot Modelleri Ve Kombinleri

Sezon ortasında gardırobunuzda tüm ihtiyaçlarınızı giderecek eşya mı arıyorsunuz? İlkbahar-Yaz 2022 sezonunda tüm zamanların klasiği trençkotlar yeniden moda oluyor. Yağmur ve su geçirmez kumaştan yapılan astarlı bir ürün olan trençkotlar hem kadınlar özellikle tesettür tarzı giyinen kadınlar- hem de erkekler tarafından kullanılan şık bir üründür.

Yağmurların bol olduğu ilkbahar ve sonbahar aylarında oldukça sık tercih edilen trençkot modelleri ve bu modellerin nasıl kombin örnekleri merak ediliyor.

2022 yılının trençkot modasını ve 5 kombin örneğini sizler için derledik.

Haydi başlayalım…

  1. Bej’i ana öğe yapın

Jackie Kennedy Onassis’ten, Audrey Hepburn'e kadar geçmişin tüm büyük yıldızları, sofistike bej bir trençkotla en az bir kez karşımıza çıkmıştır.

Klasik bej trençkot tamamen siyah bir görünümle mükemmel uyum sağlar.

Dizlerin hemen altında biten bu modelde dikkat edilmesi gereken ön önemli husus siyah renkte temel öğeleri seçerek, bej rengini ana öğe yapmaktır.

  1. Renkli trençkot ve kot pantolon

İlkbahar-Yaz 2022 sezonunda trençkotlarındaki en son trendler arasında, renkli modeller oldukça popüler.

Ünlü stilistler bu sezon yeşil trençkotları öne çıkarıyor. Aynı zamanda camgöbeği mavisi, turuncu, Barbie pembesi de oldukça popüler renkler arasında.

“Renkli trençkot nasıl kombinlenir?” sorusunun yanıtını merak ediyorsanız.  Bu sorunun cevabı sır değil. Kombinde nokta atışı yapmak istiyorsanız, sert mavi bir tuvale sahip bir çift düz kot pantolon tercih etmenizde fayda var.

  1. Siyah trençkot

Siyah renk trençkotta tercih edilen renkler arasında. Matrix filminde karşımıza çıkan maxi yakalı ve bel kemerli siyah deri trençkotlar, 2022'de sokaklarda ve podyumlarda oldukça popüler bir model.  Siyah renkli trençkotlarla kıyafet kombini yaparken tamamen özgür olduğunuzu hissedeceksiniz. Çünkü bu trençkot ile uyum sağlamayacak kıyafet yok diyebiliriz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta trençkotu öne çıkarmak istiyorsanız açık renkler tercih etmelisiniz.

  1. Kırmızının göz alıcılığı

2022’de trençkot modasının mutlak hâkim rengi ne diye soracak olursanız elbette kırmızı deriz. Trençkotları genellikle haki ve toprak tonlarda görüyor olsak da kırmızı renk bu sezon oldukça ön planda. İddialı ve göz alıcı kırmızı rengi seviyorsanız, trençkotunuzu -tıpkı bej renk ile yapıldığı gibi- siyah renkte öğelerin seçildiği kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz.

  1. Tesettür kombin

Trençkotlar, dizlere kadar uzun olması sebebiyle muhafazakar kadınların oldukça tercih ediliyor. Tesettür kombini bej, haki vs. gibi renklerdeki trençkotlar ile oldukça şık duruyor. Jean pantolon ve spor ayakkabılar veya etek ve topuklu ayakkabıyla rahatlıkla kombinlenebilen trençkotları başörtünüzle tamamlamak oldukça tarz olacak.