Kadın Hırka Kombinleri Ve Çeşitleri

Kadın Hırka Kombinleri Ve Çeşitleri

Hırka, çok yönlü kadın kıyafetlerinin başında gelen, her durumda kurtarıcı giysilerdendir. Kadın erkek demeden birçok insan, sokakta, iş yerinde veya bir buluşmada bu trikoları giymeyi seviyor. Gardırobunuzda her zaman mütevazi, sade ve bir o kadar da dikkat çekici bir hırka bulundurmak sizi birçok zor durumdan kurtaracaktır. Kış ayları, bahar veya yaz ayları olsun, nereye giderseniz gidin, hırkalar kıyafetlerinize renk katar. Hırka çeşitlerini, kıyafetlerle tamamlamanın birçok yolu var.

2022 yılı hırka modellerini ve bu modellerin nasıl kombinlenebileceğini sizler için derledik.

Haydi başlayalım…

  1. UZUN HIRKA

Her mevsimin vazgeçilmezi arasında yer alan hırkaların başında uzun triko hırkalar gelir. Bahar aylarında dengesiz havalarda sokakta, kış aylarında pencere kenarında kitap okurken veya yaz aylarında sahil kenarında uzun hırkalar içinizi ısıtacak.

Uzun hırka modellerinde ilk olarak ön plana klasikleşmiş çizgiler sahip sırt kısmı düz renklerden oluşan modeller çıkıyor. Geniş renk yelpazesi ile beğenilere sunulan bu model, iş yerinde tarzınıza tarz katmanıza imkan sağlıyor. Bu tarz hırka modellerini, ister bol paça pantolonlarla isterseniz kalem eteklerle kombinleyebilirsiniz.

  1. ŞAL YAKA HIRKA

Şal yakalı birbirinden tarz hırkalar aşırıya kaçmadan rahat bir kıyafet modeli sergilemenin en kolay yollarından birisidir. Hemen hemen her yerde giyilebilecek olan bu tarz hırkaları ister T-Shirt isterseniz kot pantolon, isterseniz deri pantolon veya etek olsun rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Şal yaka hırkalar, her yaşta ve her yılın tüm mevsimlerinde giyilebilen çok yönlü bir parçadır.

  1. Düğmeli Hırka

Geleneksel klasik bir görünüm elde etmek istiyorsanız düğmeli hırka modellerine bir göz atın deriz. Hemen hemen her gardıropta bulunması gereken zamansız bir kıyafet olan düğmesiz hırka modellerini, kot pantolon, çizgili bir gömlek ve küçük bir çanta ile kombinleyebilirsiniz.

Veya isterseniz boğazlı bir badi, altta salaş bir etek ve siyah bir çanta ile de harika duracaktır.

  1. Örgü Hırka

Bir diğer ön plana çıkan hırka modeli ise örgü modelleridir. Uzundan, kısaya, düğmeden bel kemerine kadar birçok modelde üretilen örgü hırkaları istersen kot pantolon isterseniz bir shortla veya etekle tamamlayabilirsiniz.

Selanik Örgü Yürütmeli uzun model hırkalar, tesettür giyim tarzını benimseyen birçok kadının ilk tercihleri arasında olduğunu da belirtmek gerekir.

  1. Kısa Kollu Hırka

Hırka deyince ilk akla uzun kol geliyor olsa da kısa kollu hırkalar bu yıl oldukça moda. Trikolar sadece soğuk aylara özgü bir giyim değildir. Bu neden kısa kollu hırka ile kollarınızı rahatlatabilir ve çevrenizdeki iltifatları toplayabilirsiniz.

Yırtık bir jean, ve beyaz bir T-Shirt giydikten sonra, üzerinize kısa kollu harika hırkanızı atabilirsiniz.  Orta düğmesini ilikleyerek şık bir görünüm katabilirsiniz.

  1. Kırpılmış Hırkalar

Kırpılmış hırka kazaklar son yılların en moda kıyafetlerin başında geliyor. Bella Hadid gibi tarz yakalamak istiyorsanız. Bel kısmınızı gösteren, kolları uzun kırpılmış kazağınız, kot pantolon ve spor ayakkabı tercih etmeniz yeterli. İsterseniz kot pantolon yerine kalem etek de tercih edebilirsiniz.