Kadın Giyim Modelleri

Kadın Giyim Modelleri

Moda kadınların güzelliklerine güzellik katmaları üzerine kuruludur. Çeşitli kumaş, deri, yünden oluşturulan kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, takılar, kadınların ilgisi üzerine kurulmuştur. Kıyafet denilince akla, birbirinden şık ve kaliteli kıyafetlerin olduğu dev mağazalar gelir.

Ve bu mağazaların çoğu kadın kıyafetleri üzerinedir. Erkek ve çocuk kıyafetlerinden daha büyük bölümler ayrılan kadın kıyafeti bölümlerinde kadınlar için özenle tasarlanmış birden çok kıyafet biraz kafa karıştırabilmektedir. Korkmayın.

Kadın kıyafeti bölümlerinde yer alan, eteklerden, elbiselere, gömleklerden kazaklara, pantolonlardan, paltolara, kot pantolondan şortlara kadar birçok çeşitte kadınlar için hazırlanmış kıyafetleri sizler için derledik.

GELİNLİK

Gelinlik genç kızların giymek için gece gündüz hayalini kurduğu ve hayatlarında büyük ihtimalle bir kez giyecekleri kıyafetlerin başında gelir. Düğün hazırlığındaki birçok genç kadın gelinlik seçiminde zorlanır. Gelinlik modelleri genellikle, eteği uzun, güpür, dantel, tül, fırfır ve parlak taş gibi detaylarından oluşur. Son yıllarda klasik gelinlik modasının dışında kısa etekli, düz kesim, kare yakalı gelinlikler de sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

ABİYE

Abiye kıyafetler, düğün, nişan, toplantı gibi özel gün ve gecelerin vazgeçilmez kadın kıyafetlerindendir. Kısa veya uzun, dekolteli veya tesettür, kırmızı veya siyah renklerde birçok abiye çeşidi kadınların tercih listesindedir.

KAZAK

Kazak, yün ve iplikten yapılan, kış aylarının vazgeçilmez bir kıyafetidir. Soğuk havalardan korunmak isteyen kadınlar için; bisiklet veya V yaka, iri örgülü veya rengarenk çiçek işlemeli birçok kazak çeşidi bulunmaktadır.

T-shirt

Soğuk havaların bitip yaz aylarının gelmesiyle birçok kadın daha rahat edebilecekleri kıyafet arayışına girer. Bu anlamda T-shirtler günlük hayatta oldukça yardımcı olur. Birbirinden renkli, baskılı veya sade, düz, bisiklet, V yaka veya Polo yakalı T-shirtler kadınların tercihleri arasındadır.

PANTOLON

Pantolon günlük hayatta kadınların en büyük kurtarıcı kıyafetlerindendir. İş yerinde, ofiste, sokakta veya özel günlerde birçok kombin pantolonlar ile tamamlanabilmektedir. Sokakta daha çok, skinny, slim fit, regular, relaxed, loose fit kot pantolon çeşitleri tercih edilmektedir. İş, ofis veya özel günlerde ise genellikle kumaş pantolon tercihi yapılmaktadır.

ETEK

Kadını kadın yapan kıyafetlerin başında etekler gelir. Etekler kadınlara oldukça şık bir görünüm katar. Maxi, midi, kısa veya mini boylardaki birçok etek modeli kadınlar tarafından iş yerinde, günlük hayatta veya özel gün ve gecelerde sıklıkla tercih edilir. A kesim, balon, kloş, kalem, pilili, büzgülü, asimetrik, trompet, çan, evaze, peplum, lale, fırfırlı, büzgülü, geniş kemerli, birçok etek modeli mevcuttur.

AKSESUARLAR

Kadın kıyafetleri denilince aksesuarlardan bahsetmemek olmaz. El çantası veya ayakkabı, küpe veya kolye, cüzdan veya fular, ayakkabı veya terlik kadınların kıyafetlerini tamamlamalarına yardımcı olan aksesuarların başında gelir.