Kadın Ceket Modelleri ve Fiyatları

Kadın Ceket Modelleri ve Fiyatları

Yaz, kış, sonbahar ya da ilkbahar… Sıcak ya da soğuk hiç fark etmez her zaman üstünüze atacağınız şık bir ceketiniz mutlaka olmalı. 2022 yılının ceket modası, sokakta veya iş yerinde, kahvaltıda veya akşam yemeğinde olsun her zaman şık modeller önümüze seriyor.

Denim, Blazer, Boyfriend, Deri, biker, puffer, bomber, military, fleece, Tüvid…

2022 yılının kadın ceket modelleri ve 5 ceket türünün tahmini fiyatlarını sizler için derledik.

Haydi başlayalım…

Deri ceket

Deri ceket, ne kadar sıcak veya soğuk olursa olsun, yıl boyunca gerçekten giyilebilecek tek aksesuardır. Deri ceket, hem sofistike, hem çekici hem de grunge görünen ikonik bir dış giyimdir.

2022 yılı ceket modası için hem sofistike, hem çekici hem de grunge görünen ikonik deri ceketlerle başlamak en doğrusu.

İyi bir deri ceket satın almak gerçekten her mevsim giyebileceğiniz bir kıyafete gardırobunuza yerleştirmek demektir.

Kapitone siyah deri ceket, yüksek bel pastel ayak bileği uzunluğunda bir pantolon ve beyaz spor ayakkabılara uyumlu basit beyaz tişörtten oluşan bir kombin size şık ve tarz bir görüntü kazandıracak.

Deri ceket fiyatları ortalama olarak 500 ila 2000 TL arasında değişiyor.

Denim (kot) ceket

Halk arasında blue jeans olarak adlandırılan denim (kot) kumaştan üretilen denim ceketler, bahar aylarında oldukça kullanışlı bir ceket modelidir. İşlemeli, asit yıkamalı, suni kürklü, deri ve kot kumaş karışımı birçok tarzda kot ceket modeli bulmak mümkün.

2022 sezonunda kristal ve payet işlemeli, kürk, siyah deri ve kumaş detaylı kot ceketler oldukça moda.

Beyaz bir bluz, kaliteli bir güneş gözlüğü ve kot pantolonla serin bir ilkbahar gününde gezmek gibisi yoktur.

Denim ya da kot ceket model fiyatları 150 ila 700 TL arasında değişiyor.

Blazer ceket

Siyah, kırmızı veya beyaz… Basit bir takım elbise ceketi fikri sizi sıkıyorsa, düz renkleri ve çizgi detaylarıyla, metal düğmeleri ve göğüs cebindeki armasıyla blazer ceketler tam da size göre. Spor ceketler ile klasik ceketler arasında bir ceket türü olan blazer ceketler gardırobunuzda bulunması gereken temel parçalardan.

İki, üç hatta 10 düğmeye kadar çıkabilen kruvazör tarzdan, structured veya soft tarzda kesilmiş tarzda birçok çeşit blazer ceket sizi oldukça şık ve tarz gösterecek.

Limon, portakal, aqua, açık gri, hardal, yeşil, turuncu renklerde veya ekose desenlerdeki blazer ceket modellerini ister ofiste isterseniz sokakta isterseniz özel gecelerde rahatlıkla giyebilirsiniz.

Büyük boy blazer ceket altta crop top bir bluz ile gece kulüplerinde 80’li yılların rüzgarını yeniden estirebilirsiniz. Ekstra uzun blazer ceketler kot pantolon, tişört, elbise ve şortla süper görünüyor.

Ekose blazerler uzun bir aranın ardından 2022 yılında yeniden trendler arasında. Beyaz gömlekler ve bluzlar, klasik pantolonlar, kalem etekler ve çeşitli kot stilleri ile gerçekten güzel bir şekilde eşleşirler.

Blazer ceketler farklı model ve tarzda 270 TL ila 5 bin TL arasında değişmektedir.

Boyfriend ceket

Son yıllarda erkek kıyafetlerinin feminen tarzda kadınlara özel haline getirildiği kıyafetler oldukça moda. Bu kıyafetlerin arasında yer alan Boyfriend ceketler, tıpkı erkek ceketleri gibi bol kesim ve her iki yanında da kapaklı cebi olan, iç astarı genellikle renkli ve oldukça rahat bir kadın ceket türüdür. Boyfriend ceketler vücut hatlarınız gizleyen ve yabancı bakışları alıkoyan bir giysidir.

Siyah skinny kot pantolon ve siyah ince bir bluz kombinlenmiş sarı bir Boyfriend blazer ceket oldukça tarz görünmenizi sağlayacak.

Acil bir toplantıya mı davet edildiniz? Ya da arkadaşınızla mı buluşacaksınız? Hemen denim mini etek ve beyaz bir T-Shirt ve Tüvit bej büyük boy Boyfriend blazer ceketle hazırsınız. Tabi en önemlisini, Büyük boy güneş gözlükleri ve omuz askılı çantanızı unutmayın.

Boyfriend ceketler farklı model ve tarzda 150 TL ila bin TL arasında değişmektedir.

Peplum ceket

1800’lü yıllarda doğan, 1940’larda çok popüler olan peplum, aslında ceketin bel kısmına bağlı mini bir etek parçası görünümüdür. Günümüzde ise en çok elbise ve kalem eteklerde görülen peplum, 2022 yılında yeniden popüleritesi artıyor.

Birçok tasarımcı gece elbiselerinde, eteklerde, ceketlerde ve hatta gelinliklerde peplum kullanıyor. İş dünyasındaki kadınlar tarafından daha çok kullanılsa da artık günlük hayatta hatta spor parçalar içeren peplum ceketler her gardıropta olması gereken parçalardan.

Şık bir blue jean ve bluz üzerine giyilen peplum ceketler günlük giyim tarzını şekillendiriyor. Triko, deri, denim den üretilen, fermuarlı veya şık düğmeli peplum ceketler, çeşit çeşit renklerde sizleri bekliyor.