Bayan - Kadın Pantolon Kombinleri

Bayan - Kadın Pantolon Kombinleri

2022 yılında moda trendlerinde kadın pantolonundan daha pratik ve rahat kıyafet yok diyebiliriz. Bir gardırobun olmazsa olmazları arasında yer alan pantolonlar, aynı zamanda şık çekici görünmenin yanı sıra rahat hissetmenin de harika bir yoludur.

Kadınlar için şık pantolonlar 2022’de oldukça dikkat çekiyor.

Bol paçadan, Skenny pantolonlora, zarif kumaş pantolonlardan rahat bol pantolonlara kadar çeşitli pantolonlar bu yıl da trendde.

Haydi 2022 yılında bayan-kadın pantolon kombinlerine daha yakından bakalım…

Kot Pantolon

Her mevsimin en popüler ve en çok talep edilen pantolonlarıyla başlayalım. Kot pantolonlar dayanıklı olduğu kadar rahat ve şık olmasıyla kadınların ilk tercihleri arasında geliyor. Herhangi bir kıyafetle beyaz kot pantolon güvenle giyebilirsiniz. Yırtık kot modellerini de…

Yüksek bel, kadınlar için şık kot pantolonların karakteristik bir özelliği haline geldi. Düşük bel 2022’de yeniden trendler arasında. 2022’de tasarımcılar nakış veya aplikelerle süslenmiş kot pantolon modeli de sunuyor.

Jersey Pantolon

Sıcak giyinmek ve aynı zamanda şık ve şık görünmek istediğinizde, örme pantolonlar ideal çözümdür. Jersey pantolonlarla rahat ortamların yanı sıra iş yerinde veya bir randevuya çıktığınızda oldukça zarif ve şık görüneceksiniz.

Temel olarak, Jersey pantolonlar düz kesim ve düz renge sahiptir. Harika görünen şık damalı desenler de jersey pantolonlarında öne çıkıyor.

Geniş Pantolon

Dar veya geniş kadın pantolonları arasında seçim yapmak zorunda olsanız 2022 yılında açık ara favoriniz geniş pantolonlar olacaktır.

2022 yılında geniş pantolonlar, gardırobunuzun vazgeçilmez bir öğesidir.

Geniş ve bol pantolonlar mükemmel bir şekilde vücudunuzu gizleyecek ve hareket özgürlüğünü hissetmenizi sağlayacaktır.

Culottes kesinlikle geniş pantolonların en moda kesimidir. Her türlü kombin ile içinde harika görüneceksiniz. Geniş pantolonlar hem çok zarif hem de rahat bir tarzda sunabilir.

Flared pantolon

Flared pantolon üst kısmı dar diz hizasından aşağısı İspanyol paça şeklinde olan pantolonlardır. Sadece kot pantolon değil, aynı zamanda kumaş, yün, deri ve trikolardan yapılmış Flared pantolon modelleri de 2022 yılında oldukça moda.

Çok çeşitli kesim seçeneği olan Flared pantolonlarda, ayakkabıları tamamen kaplayan paçalarla görünümünüze katkı yapacak.

Cigarillos Pantolon

Cigarillolar klasik 7/8 pantolonlardır. Konik veya alevli bacaklı modelleri de vardır. Cigarillolar genellikle bir ceketle birlikte kombinlenebilen pantolonlardır. Çok zariftirler. Ayak bileğini hafifçe açığa çıkarır ve bacakların daha ince görünmesini sağlar.

Cigarillo pantolonlar, kadın gömlekleri veya farklı tarzlardaki zarif bluzlarla mükemmel bir şekilde birleştirilebilir. Ancak üst kısmın uzunluğunun şekle doğru şekilde ayarlanması oldukça önemlidir.

Sweatpants

Herhangi bir kadın eşofman giyerken oldukça rahattır. Sweatpants günlük kullanım için de mükemmeldir.

Sweatpants hareketi kısıtlamaz, kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Sweatpants’ları kış aylarında sıklıkla giydiğiniz taytlar ile kolayca değiştirebilirsiniz.

Sweatpants pantolonlar, eşofman altlarının rahatlığını verir. Sweatpants ile spor bir görünümün yanı sıra zarif bir kombin tarzı da oluşturabilirsiniz.

Blazer ceket ve yüksek topuklu ayakkabı ve Sweatpants bir parti için orijinal kıyafettir.

Skinny Pantolon

Sıska veya kişiye özel pantolonlar, bacakları mükemmel bir şekilde tanımlayan bir kesimdir. Skinny pantolonlar bu anlamda ön plana çıkmaktadır.

Vücudunuzun güçlü yönlerini vurgulamak istiyorsanız, hiçbir şey zarif bir üst ve yüksek topuklu veya platform ayakkabılarla giyilen, yüksek belli Skinny pantolonlardan daha fazla gösteremez.

Bacaklarınıza uyan Skinny pantolonlar, ceket, bluz veya gömlekler ile oldukça şık duracaktır.

Ekose pantolon

En moda trendler ve stiller arasında, damalı desenli ekose pantolonları bulabilirsiniz.

Ekose pantolonlar dar, kıvrımlı veya geniş, vücuda yumuşak bir şekilde oturabilir. İyi orantılı bir figür için, süet bir ceket ve şapka ile iyi eşleşen şık damalı parlama pantolonları seçmek kolaydır.